• 655 889 593
 • dojofeilen@gmail.com
 • JUDO

  Infantil y Juvenil

  El JUDO és un esport olímpic de contacte recopilat de l’antic sistema de lluita japonès anomenat ju-jutsu. Jigoro Kano, el seu creador, elimina d’aquest art marcial totes les tècniques que poden resultar perilloses conservant les de major valor i aportant, al mateix temps, noves habilitats tècniques. Concep el judo com una forma d’educació física que afavoreix el desenvolupament biopsicosocial de la persona en totes les seves àrees i etapes de creixement. JU significa “flexibilitat, suavitat, no resistència” i DO “camí”. Així doncs, el JUDO es defineix com el camí de la flexibilitat o de la no resistència.  El JUDO és un esport ideal per als nens i nenes en edat escolar per el seu alt contingut pedagògic, tant per al desenvolupament físic com psicològic En el creixement personal: · Desenvolupa l’autoestima a nivell personal, social (escolar) i familiar. · Desenvolupa les capacitats d’autocontrol. · Afavoreix l’expressió de l’afectivitat. · Evita conflictes emocionals. · Afavoreix la percepció d’un mateix i dels altres. · Canalitza l’agressivitat i referma la personalitat. · Afavoreix la concentració i la constància. En el l’àmbit motriu: · Millora el control corporal, la psicomotricitat. · Treballa l’orientació i la capacitat espaial. · Desenvolupa qualitats com l’equilibri i la coordinació. · Incideix en les habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, traccions, salts, rodes,...) · Desenvolupa les capacitats condicionals (força, resistència, velocitat,...)

  JUDO NOU BARCELONA
  És una entitat esportiva dedicada a la divulgació i promoció del judo per a totes les edats. Treballem pel creixement i desenvolupament integral de les persones promovent el judo com a pràctica esportiva, socioeducativa i de gestió emocional. Fomentem un estil de vida saludable a través del Judo.

  www.judonoubarcelona.com
MEISHÛKAN

Lugar donde la gente puede entrenar y educarse, con un claro énfasis en pasarlo bien, sentirse a gusto y satisfecho, disfrutando de la práctica, abriendo el corazón y creando nuevas amistades, cooperar ayudando a los demás y desarrollándose como artistas marciales.